Multibrand
Gift Card

Spartoo

Spartoo
Op zoek naar een nieuwe outfit of een nieuw paar schoenen? We hebben precies wat je nodig hebt! Kies uit meer dan 500.000 artikelen op onze webshop. Laat je inspireren en koop de nieuwste trends op Spartoo.nl of op de App. Gratis levering en retour.
AVAILABLE AMOUNTS
10.00
25.00
50.00
100.00
GIFT CARD DETAILS
Validity 6 months
Cumulable
Spend multiple times
Idea Shopping
Multipurpose
Art. 100
WHERE TO REDEEM
Online
NOTES

Spartoo is de Europese fashion leader online. Vind de nieuwste collecties schoenen, trendy kleding en favoriete accessoires voor alledag, voor speciale gelegenheden of om te sporten. Meer dan 7.300 merken (Converse, Nike, Adidas, Puma, Gstar, ...) en 500.000 modellen zijn online verkrijgbaar, met gratis levering en retour. Bezoek nu Spartoo.nl of de Spartoo App!

Eén jaar geldig. Geen minimale besteding. De cadeaukaart heeft geen monetaire waarde, en wordt niet vergoed indien verloren of beschadigd. Het is niet geldig op artikelen van onze marketplacepartners. Eveneens is de kaart niet geldig op reeds geplaatste bestellingen. Omruilingen en terugbetalingen zijn niet mogelijk. De cadeaukaart is alleen te gebruiken op Spartoo.nl en op de Spartoo App.